Stadin demarinuoret on helsinkiläinen poliittinen nuorisojärjestö, joka toteuttaa Demarinuorten piirinä sosialidemokraattista nuorisotoimintaa maamme pääkaupungissa. Se on osa sosialidemokraattista järjestöperhettä ja maailman suurinta poliittista liikettä. Piirin toimintaan kuuluu mm. monipuolisen vapaa-ajantoiminnan järjestämistä, sosialidemokraattisen vaalitoiminnan edistämistä ja vaikuttamista niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Piirillä on toimisto Helsingin Kalliossa, jossa työskentelee piirin palkattu järjestösihteeri. Nykyisen työntekijämme siirtyessä keskusliittomme palvelukseen etsimme joukkoomme

JÄRJESTÖSIHTEERIÄ

vakituiseen, 60 %:n työajalla olevaan sopimussuhteeseen. Lisäksi työsuhteessa on mahdollisuus lisätuntien tekemiseen, mikäli näin sovitaan. Järjestösihteeri vastaa piirin taloudesta ja hallinnosta sekä osallistuu piirin toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen yhteistyössä piirin luottamushenkilöiden ja aktiivien kanssa. Työ soveltuu myös opiskelijalle.

Tarjoamme sinulle

– Mahdollisuuden työskennellä politiikan jännittävässä maailmassa
– Merkittävää työkokemusta järjestösektorilta ja mahdollisuuden oppia uutta
– Viihtyisän ja viihdyttävän työympäristön, jossa uusiin ajatuksiin suhtaudutaan positiivisesti
– Joustavan työnantajan
– Järjestötoimitsijain liiton työehtosopimuksen mukaisen palkan
– Lounas- ja puhelinedun

Edellytämme sinulta

– Järjestötalouden ja –hallinnon osaamista
– Puolue- ja järjestötoiminnan tuntemusta
– Hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista työotetta
– Halua edistää piirin toimintaa ja arvoja omalta osaltasi

Katsomme eduksi

– B-ajokortin
– Aikaisemman kokemuksen järjestötyöstä

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan, arvostamme hakijan kykyä aloittaa heti. Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen wiking.vuori@gmail.com otsikolla ”Järjestösihteerihakemus” viimeistään 26.9.2015 klo 16.00. Haastattelut järjestämme ensisijaisesti 29.9.

Lisätietoja tehtävästä antaa piirihallituksen puheenjohtaja Wiking Vuori (puh. arki-iltaisin 044 566 9767).