Helsingin Demarinuorten piirihallitus valitsi edellisessä kokouksessaan Pekko Korvuon piirin järjestösihteeriksi. 28-vuotias Pekko opiskelee poliittista historiaa Helsingin yliopistossa ja toimii tällä hetkellä myös Opiskelijoiden sosialidemokraattisen yhdistyksen OSYn johtokunnassa.

 

”No onhan se nyt siistiä päästä työskentelemään liikkeessä, jonka tekemän työn ansiosta kaltaiseni pienviljelijän poika sai valita, tarttuako talikkoon vai sulkakynään”, toteaa Pekko.  Myös piirin puheenjohtaja Wiking Vuori on mielissään rekrytoinnista. ”Pekko soveltuu hienosti järjestösihteeriksi. Hänellä on vahva kokemus järjestöjen taloudesta, hallinnosta ja viestinnästä. Uskon, että Pekko tulee osaltaan kehittämään Helsingin Demarinuorten toimintaa entistä paremmaksi”.

 

Pekko vastaa järjestösihteerin työssään muun muassa Helsingin Demarinuorten taloudesta ja hallinnosta. Lisäksi Pekon työnkuvaan kuuluu toiminnan koordinoiminen yhteistyössä piirihallituksen kanssa.

 

Nykyinen virkaa toimittava järjestösihteeri Mikko Kymäläinen siirtyy Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäseneksi.

Lisätiedot:

Puheenjohtaja Wiking Vuori, +358 44 566 9767, wiking.vuori@gmail.com

Järjestösihteeri Pekko Korvuo, +358 40 933 0309, pekko.korvuo@gmail.com