Helsingin demarinuoret on helsinkiläinen poliittinen nuorisojärjestö, joka toteuttaa Demarinuorten piirinä sosialidemokraattista nuorisotoimintaa maamme pääkaupungissa. Se on osa sosialidemokraattista järjestöperhettä ja maailman suurinta poliittista liikettä. Piirin toimintaan kuuluu mm. monipuolisen vapaa-ajantoiminnan järjestämistä, sosialidemokraattisen vaalitoiminnan edistämistä ja vaikuttamista niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Piirillä on toimisto Helsingin Kalliossa, jossa työskentelee piirin palkattu järjestösihteeri. Nyt etsimme joukkoomme:

JÄRJESTÖSIHTEERIÄ

vakituiseen 80%:n työajalla olevaan sopimussuhteeseen. Työ sisältää myös ilta -ja viikonlopputyötä, josta sovitaan tapauskohtaisesti erikseen. Järjestösihteeri vastaa piirin taloudesta ja hallinnosta sekä osallistuu piirin toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen yhteistyössä piirin luottamushenkilöiden ja aktiivien kanssa. Työ soveltuu erinomaisesti opintojensa loppuvaiheessa oleville opiskelijoille tai hiljattain valmistuneille.

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden työskennellä politiikan jännittävässä maailmassa
 • Merkittävää työkokemusta järjestösektorilta ja mahdollisuuden oppia uutta
 • Viihtyisän ja viihdyttävän työympäristön, jossa uusiin ajatuksiin suhtaudutaan positiivisesti
 • Joustavan työnantajan
 • 1582€ kuukausipalkan
 • Lounas- ja puhelinedun

Edellytämme sinulta

 • Järjestötalouden ja –hallinnon osaamista
 • Puolue- ja järjestötoiminnan tuntemusta
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista työotetta
 • Viestintäosaamista.

Katsomme eduksi

 • B-ajokortin
 • Aikaisemman kokemuksen järjestötyöstä
 • Sosialidemokraattisen arvomaailman

Työ alkaa 21.1.2018 tai sopimuksen mukaan. Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen elli.luukkainen@gmail.com otsikolla ”Järjestösihteerihakemus” viimeistään 7.1.2018 klo 23.59.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestösihteeri Pekko Korvuo (p. 040-9330309) ja puheenjohtaja Elli Luukkainen (p. 050-4333171).