Helsingin Demarinuorten piirihallitus valitsi edellisessä kokouksessaan Hanna-Maria Häkkilän piirin järjestösihteeriksi. 26-vuotias Hanna-Maria opiskelee yleistä kirkkohistoriaa Helsingin yliopistossa ja on viime vuonna toiminut Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksessa vastaten muun muassa viestinnästä ja omistajaohjauksesta HYY Yhtymässä.

”Tämä on upea tilaisuus lähteä tutustumaan demareihin ja demarinuorten toimintaan Helsingissä, sekä päästä kehittämään toimintaa edelleen! Ennen kaikkea odotan innolla sparrausta ja piirin tavoitteellista kehittämistä yhdessä hallituksen kanssa”, toteaa Hanna-Maria. Myös piirin puheenjohtaja Elli Luukkainen on mielissään rekrytoinnista. ”Mahtavaa saada Hanna-Maria työpariksi luotsaamaan piirin operatiivista toimintaa ja mukaan ideoimaan toiminnan kehittämistä! Hanna-Marian monipuolinen kokemus mm. opiskelijaliikkeestä ja ryhtyvä ote tekemiseen teki meihin heti vaikutuksen.”

Hanna-Maria vastaa järjestösihteerin työssään muun muassa Helsingin Demarinuorten taloudesta ja hallinnosta. Lisäksi Hanna-Marian työnkuvaan kuuluu toiminnan koordinoiminen yhteistyössä piirihallituksen kanssa.

Aiemmin virkaa toimittanut järjestösihteeri Pekko Korvuo siirtyi Demokraattiin videotuotannon pariin.

Lisätiedot:
Puheenjohtaja Elli Luukkainen, +358 44 566 9767, elli.luukkainen@gmail.com
Järjestösihteeri Hanna-Maria Häkkilä, +358 40 933 0309, hanna-maria.hakkila@demarinuoret.fi